Förkyld! Hellre nu än om någon vecka!

Måste sysselsätta mig med något, pallar inte att bara sitta och
snörvla & tycka synd om mig själv.

Satt och Googlade lite om betestillverkning och snubblade in på ett forum som det fanns väldigt mycket intressant läsning och
den metod som jag tyckte var enklast och minst tidskrävande utan en massa kladd osv var den där både drag och form var av cernitlera och som tyngder i dragen använde jag
muttrar i hyfsat litet format.
Det skall bli kul o se om man kanske skulle kunna få något på sina egna drag det bara måste resultera i en ännu skönare och härligare upplevelse än något "köpesdrag" kan bjuda på!



Om inte allt för många veckor så är drar ju Öringsträffen igång och jag längtar jävligt mycket och kanske aningens lite mer till självaste After Fish på Black sheep Arms senare på kvällen.
Det är ju bara för jävla kul när dom här som är lite smått hemliga om drag och plats lättar upp sig efter ett par öl, och självklart fallar man in bland dom efter ett par glas med! =).
Det kommer att bli en riktigt bra dag och förra året hade vi 5 fisk tur och retur (ingen som höll mått och färg).


Och tänk på det nu som alla tjatar om (vilket man inte bör behöva, för det bör varje människa tänka på utan att någon skall behöva påminna en om) Visa respekt och hänsyn till redan upptagna platser, prata gärna med personen/personerna och fråga om det är okej att fiska av lite längra bort ev efter dom som redan var där först, lite som ett kösystem!
Eller åk helt enkelt till en annan plats, kusten är lång och det känns lite smått onödigt att stå och trängas och riskera onödigt tjafs senare på kvällen.

Vi tänkte börja i Sigsarve så det är bara för er andra att skita i att åka dit för vi slår upp ett tält dagen innan =)


Nicklas (den fule i laget: "Den onde, gode och den fule") kommer ner till ön dagen innan så vi får ha ett telefonmöte kvällen innan där vi går igenom Möjliga vinststräckor/platser samt dra osv.
Kanske skall ta & göra några fler drag nu, någon som har tips om färger som verkar gå hem? Jag tror stenhårt på Glitter, guld, silver, rött och svart!
Och lådan börjar bli aningens välfylld så snart dags att köpa en större! =)



Ta det lugnt nu så ses vi någonstans där vågorna pissar en i ansiktet.
Hooj // John

Snart Öringsträff!

Sitter och smider planer med Elias på Telefonen samtidigt som jag googlar lite nya drag och ramlar in på ett forum om hur man gör egna kustwobblers, sagt och gjort, nu är dom på torkning och jag tror och hoppas att det kommer att ge utdelning! Har åkt på en äcklig förkylning men skall försöka komma ut nu i veckan och testa lite olika ställen och beten!

RSS 2.0